Общи условия

Всички цени, посочени на сайта, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! "Мустака" си запазва правото да променя цените, без да дължи предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на продуктите. Възможно е да има леко несъответствие между посочените на сайта снимки, което се дължи на настройките на Вашият компютър, или в зависимост от качеството на изпратените от Вас снимки.

Времето за изработка на подаръците, които предлага "Мустака", ако не е изрично указано, е в срок до два работни дни, с изключение на почивни, неработни дни или национални празници, когато е възможно леко забавяне.

ВНИМАНИЕ! Поръчки на стойност над 199лв за нови клиенти се изпращат само след предварително заплащане от страна на клиента!

Вашите лични данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица. При нужда, Вашите данни може да бъдат предоставени на държавните органи, само и единствено в случаите, когато законът ни задължава.

Връщане и Рекламация

Като клиент, имате право да откажете да получите стока, в случаите, когато е налице несъответствие между поръчаната и доставената стока, или когато е налице дефект. Клиентът има право да върне/замени получената стока в 7 дневен срок, при условие, че същата не е употребявана, не е ползвана, и е във вида, в който е получена. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за защита на потребителите. Това важи за всички продукти, които НЕ са произведени по поръчка на клиента, с негова персонализация.

В случай, че не сте изцяло удовлетворени от покупката си, ни пишете на hello@mustaka.com. В рамките на 24 часа и ще получите инструкции, как да върнете или размените вашият подарък(ци).