Условия за доставка

Може да направите поръчката си през сайта или да ни пишете на контактната форма. Получаването на поръчките става по куриер. Необходимата информация, която трябва да дадете за поръчка, е следната:

  • Вашите имена.
  • Дата на която желаете да бъде извършена доставката.
  • Телефон и e-mail за връзка.
  • Точен адрес, на който да бъде изпратена поръчката.

Цената за доставката е фиксирана, до офис на куриерската фирма Еконт Експрес - 4.50лв,  доставка до врата - 6.90лв с куриерска фирма Еконт Експрес (доставка на следващ работен ден) до всяка точка на страната. Пратки, по-тежки от 1,5 кг е възможно да бъдат таксувани допълнително, според тарифата на куриерската фирма. Поръчките с доставка до Вашата врата се изпращат чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Всичкипродукти , които са чупливи, се опаковат и изолират, с транспортна опаковка. Важно: Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява.

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт. Ако няма дефекти, но не е това което сте поръчали имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 7 работни дни след получаването му, съгл. чл. 55, ал.1 от ЗЗП, при условие, че не сте го ползвали и е във вида, в който сте го получили.

Цените, посочени на сайта са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка. Поръчки на стойност над 99лв, се доставят с безплатна доставка.

Всяка поръчка се потвърждава по телефон или мейл.