за Мустака

Мустака е онлайн магазин, създаден да ви осигури нов тип изживяване - дали с подарък за любим човек, приятел, член на семеството или просто искате да декорирате Подаръци, направени с любов, които ще оставят качествени спомени и усмивка. Със сигурност ще зарадвате получателя и ще засвидетелствате своето уважение към него, благодарение на персонализираното изживяване.

Сайтът е създаден за всички онези, които искат да избягат от рамката. Да бъдат различни, без това да е нещо лошо.

При нас ще откриете лесно това, което търсите, на изгодна цена и с бърза доставка!

Продуктите са лесно достъпни за всеки, без задължителна регистрация през вашия компютър или мобилно устройство. Вече и с опростена система на поръчване. Защото знаем, че сте заети и ценим времето Ви.

Имате въпроси? Нашият екип с удоволствие ще отговори. Ще потърсим решение на нестандартната Ви идея за подарък, за да я превърнем в реалност. За нас е важно Вашето удовлетворение и усмивка.

Можете да ни откриете по най-удобния за Вас начин:

на телефон 0877 944 033, email: hello@mustaka.com както и на чата в сайта, или да ни последвате в социалните мрежи: Facebook.


За клиентите от цяла България поръчки се приемат през сайта и на посочените форми за контакт. Повече информация за вариантите за доставка можете да ни пишете.